ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Μάρκος Νικολάου νέος πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα

Ο επί σειρά ετών υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών, κ. Μάρκος Νικολάου, αναλαμβάνει νέος πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Καλαμά - Αχέροντα και Κέρκυρας και αντικαθιστά τον κ. Κομνηνό.
Η απόφαση υπογράφει από τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης στις 28 Δεκεμβρίου και με αυτή ορίζεται εξολοκλήρου νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Ο κ. Νικολάου είναι γυμναστής στο επάγγελμα και επί σειρά ετών είναι υπεύθυνος του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Φιλιατών.


Ολόκληρη η σύνθεση του νέου Δ.Σ.:
1. Λαζαρίδου Ευθαλία του Στέφανου, Π Ε Περιβάλλοντος Βιολόγων, ως εκπρόσωπο του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας με αναπληρώτρια την Μητσέλου Μαρία του Παναγιώτη, ΠΕ Γεωτεχνικών στη Διεύθυνση Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος και Βιοποικιλότητας του ΥΠΕΝ.
2. Σέρβο Κωνσταντίνο του Απόστολου, Αντιδήμαρχο Λευκάδας ως εκπρόσωπο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, με αναπληρωτή τον Παππά Σπυρίδωνα του Σωτηρίου, Δήμαρχος Φιλιατών, ως εκπρόσωπος της ΠΕΔ Ηπείρου.
3. Τσούκα Διονύσιο-Φώτιο του Παναγιώτη, Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τομέα Ενέργειας και Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας, ως εκπρόσωπο της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και της Περιφέρειας Ηπείρου, με αναπληρώτρια την Σπανοπουλου - Σάρρα Ηλιάνα του Νείλου, Περιφερειακή Σύμβουλο.
4. Νικολάου Μάρκο του Χαρίλαου, Γυμναστή, ως εκπρόσωπο της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρωτή τον Ζάκα Γεώργιο του Χρήστου, Βιολόγο-Ιχθυολόγο.
5. Γκίνη Σταμάτη του Θωμά, Βιολόγο-Ιχθυολόγο ως εκπρόσωπο της ερευνητικής και εν γένει επιστημονικής κοινότητας, με εμπειρία σε σχετικά θέματα, με αναπληρώτρια την Κόκκα Ευαγγελία του Δημητρίου, Δασολόγος, στέλεχος της Γενικής Διεύθυνσης Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του ΥΠΕΝ.
6. Σγουρό Γεώργιο του Αλέξανδρου, Οικονομολόγο, ως εκπρόσωπο των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.), με αναπληρωτή τον Βέρμπη Γεώργιο του Τηλέμαχου, μέλος Δ.Ε. υπεύθυνο Προγραμμάτων Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας ως εκπρόσωπο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.
7. Μαρέτη Ανδρέα του Γεωργίου, ως εκπρόσωπο του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, με αναπληρωτή τον Κώστα Ελευθέριο του Νικολάου, Α’ Αντιπρόεδρο Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας.

Πρόεδρος του Δ.Σ. ορίζεται ο Νικολάου Μάρκος του Χαρίλαου.
Η θητεία του Προέδρου και των μελών του παραπάνω συγκροτηθέντος Διοικητικού Συμβουλίου είναι τριετής με δυνατότητα ανανέωσης.
Η ισχύς της παρούσης απόφασης αρχίζει από τη δημοσίευσή της στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Ήπειρος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video