ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Απαράδεκτη σύμβαση της Δούρου στη Μάνδρα!

Σπάει τον παραδοσιακό τρόπο δόμησης


   Διαβάζουμε κάθε μέρα fake news και άλλα ευφάνταστα αντιπολιτευτικά δημοσιεύματα και ζηλεύουμε...
   Μόλις χτες με το δημοσίευμα του «Πρώτου Ψέματος» και τις «αποκαλύψεις» για την Περιφέρεια Αττικής, σκάσαμε από ζήλια. Για να μη νομίζουν, όμως, οι αναγνώστες μας ότι δεν μπορούμε και μεις να πιάσουμε το... πηλοφόρι και να ρίξουμε... λάσπη, κάνουμε σήμερα μια πρώτη δειλή προσπάθεια να διαμορφώσουμε ένα... λασπορεπορτάζ...
   Προκαλούμε, λοιπόν, τα ευφάνταστα ΜΜΕ να μας κλέψουν το ακόλουθο ρεπορτάζ-λίβελο για την Περιφέρεια Αττικής:

Απαράδεκτη σύμβαση της Δούρου, σπάει την πολυετή παράδοση 

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε μια ακόμα κραυγαλέα αυθαιρεσία της Περιφέρειας Αττικής. Συγκεκριμένα, προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στο Ο.Τ. 11 στη θέση "Βαλαρία" της Δ.Κ. Μάνδρας», προϋπολογισμού 785.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου και η Δήμαρχος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Ιωάννα Κριεκούκη. Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας έως το ποσό των 600.000 ευρώ και από ίδιους πόρους του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας για το επιπλέον ποσό των 185.000 ευρώ.
Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου στην περιοχή «Βαλαρία» της Δημοτικής Κοινότητας Μάνδρας, προκειμένου να λειτουργήσει ως χώρος άθλησης για το πλήθος των ερασιτεχνικών ομάδων της ευρύτερης περιοχής και να συμβάλλει στην αναβάθμιση των αθλητικών υποδομών του Δήμου Μάνδρας - Ειδυλλίας.
Η Περιφέρεια σπάει την παράδοση
Κοιτώντας τον χάρτη, ανακαλύψαμε ότι το έργο δεν θα κατασκευαστεί πάνω σε μπαζωμένο ρέμα, σπάζοντας μια παράδοση χρόνων.
Μόλις χτες βγήκε στη δημοσιότητα ότι τα αποδυτήρια και το αντλιοστάσιο του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Μάνδρα, δημοτικής ιδιοκτησίας και χρήσης, ήταν χτισμένα σε μπαζωμένο ρέμα, όπως διαπίστωσε με επιτόπια αυτοψία το κλιμάκιο μηχανικών των τεχνικών υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Αλλά η Περιφέρεια αποφάσισε να μη δώσει σημασία στον παραδοσιακό αυτό τρόπο δόμησης.
Καμία συνεργασία της Ρένας Δούρου με την Τροχαία
Η Ρένα Δούρου δεν άκουσε -ή έκανε ότι δεν άκουσε;- αυτά που είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης, για τις πλημμύρες στη Δυτική Αττική και τις ευθύνες της Πολιτείας: «Δεν χρειαζόταν να είναι κάποιος ειδικός για να γνωρίζει ότι τα νερά θα κατέβαιναν από τον δρόμο. Διότι ο δρόμος ήταν το ρέμα. Κανείς δεν μπήκε στον κόπο να προειδοποιήσει την τροχαία ώστε να τον κλείσει».
Τι σημαίνει, λοιπόν, η αδιαφορία για τις παραδόσεις και η αυθαιρεσία της Περιφέρειας Αττικής; Ότι θεωρεί απαραίτητο τα έργα να μη γίνονται σε μπαζωμένα ρέματα, επειδή πολύ απλά η κ. Δούρου δεν είναι ικανή να συνεργαστεί με την Τροχαία. 
Άλλο ένα δείγμα, λοιπόν, της ανικανότητας και της ανευθυνότητας της περιφερειακής αρχής!
Η αποκλειστική αποκάλυψη έγινε από την Παπαλάμπραινα στο left.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Ήπειρος

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video